Water ontharden met SoluCalc

watertelt

Water ontharden met SoluCalc – een oplossing voor hard water

Water is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Het wordt gebruikt voor het wassen van kleding, het schoonmaken van het huis, het bereiden van voedsel en het drinken. Maar wat gebeurt er als dit water te hard is?Hard water is een veelvoorkomend probleem in huishoudens over de hele wereld. Het bevat te veel mineralen, zoals calcium en magnesium, waardoor het water ongeschikt wordt voor dagelijks gebruik. Dit kan leiden tot verstopte leidingen, verstopte kranen en zelfs huidirritatie.

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem – water ontharden met SoluCalc. In dit artikel zullen we bespreken wat SoluCalc is, hoe het werkt en waarom het de beste oplossing is voor hard water.

Wat is SoluCalc?

SoluCalc is een innovatief wateronthardingssysteem dat op een unieke manier hard water behandelt. Het maakt gebruik van een proces genaamd polyfosfaatbehandeling om mineralen uit het water te verwijderen. Dit proces omhult de mineralen en voorkomt dat ze zich hechten aan de oppervlakken van leidingen en apparaten.

Hoe werkt SoluCalc?

Het SoluCalc-systeem werkt door een kleine hoeveelheid polyfosfaat in het water te injecteren. Het polyfosfaat omhult de mineralen in het water en voorkomt zo dat ze zich hechten aan de oppervlakken van de leidingen en apparaten.

Bovendien helpt het SoluCalc-systeem ook om bestaande mineralen te verwijderen. Dit gebeurt door het water door een filter te laten stromen dat is gevuld met polyfosfaatparels. Deze parels absorberen de mineralen in het water en voorkomen zo dat ze zich ophopen in leidingen en apparaten.

Lees ook:   Slimme thermostaat: interessant voor jou of niet?

Waarom is SoluCalc de beste oplossing voor hard water?

Er zijn verschillende redenen waarom SoluCalc de beste oplossing is voor hard water. Ten eerste is het zeer effectief in het behandelen van hard water. Het polyfosfaatproces verwijdert niet alleen de mineralen uit het water, maar voorkomt ook dat ze zich hechten aan de oppervlakken van leidingen en apparaten.

Daarnaast is het SoluCalc-systeem ook zeer duurzaam. Het systeem heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur. Bovendien is het SoluCalc-systeem ook milieuvriendelijk en gebruikt het geen chemicaliën of zouten om het water te behandelen.

FAQs

1. Hoe lang duurt het voordat SoluCalc zijn werk doet?

Het duurt ongeveer twee weken voordat het SoluCalc-systeem zijn maximale effect heeft bereikt.

2. Is het SoluCalc-systeem veilig voor drinkwater?

Ja, het SoluCalc-systeem is veilig voor drinkwater. Het gebruikt geen chemicaliën of zouten om het water te behandelen.

3. Hoeveel kost het SoluCalc-systeem?

De kosten van het SoluCalc-systeem variëren afhankelijk van de grootte van uw huishouden en de hardheid van uw water. Neem contact op met een SoluCalc-specialist voor meer informatie.

4. Hoe vaak moet het filter van het SoluCalc-systeem worden vervangen?

Het filter van het SoluCalc-systeem moet eens in de zes maanden worden vervangen.

5. Kan ik het SoluCalc-systeem zelf installeren?

Het wordt aanbevolen om het SoluCalc-systeem te laten installeren door een professionele installateur om de beste resultaten te garanderen.

Conclusie

Water ontharden met SoluCalc is de beste oplossing voor hard water. Het unieke polyfosfaatproces verwijdert niet alleen de mineralen uit het water, maar voorkomt ook dat ze zich hechten aan de oppervlakken van leidingen en apparaten. Het SoluCalc-systeem is duurzaam, milieuvriendelijk en veilig voor drinkwater. Neem contact op met een SoluCalc-specialist om te zien hoe het SoluCalc-systeem uw huishouden kan helpen.